Промоција првог броја часописа ,,Кутак“

фебруар 28, 2024

У пуној Камерној сали Позоришта ,,Бора Станковић” одржана је промоција првог броја часописа за децу и младе ,,Кутак”, који је уз подршку града објавио Културно-образовни центар Врање. Тема овог броја је ,,Хајде да слушамо плоче”.

У име градског руковдства присутнима се обратио заменик градоначелника Милан Илић. Директорка Културно-образовног центра Изабела Савић истакла је значај часописа за децу и младе, али и за читаоце свих генерација. О рубрикама часописа нешто више рекли су уредник Жикица Димитријевић и сараднице Јелка Митровић и Ана Митић.

На промоцији је приказан филм о Културно-образовном центру, а представили су се полазници радионица који су одиграли скеч, затим ученица чија је песма првонаграђена на литерарном конкурсу Културно-образовног центра и првопласирани на републичком такмичењу талентованих ученика у школској 2022/23. години. Најмлађи чланови Градског мешовитог хора музички су оплеменили овај догађај.

Радост су овакви сусрети који представљају сву раскош, лепоту и богатство младости и детињства. Све то смештено је између корица квалитетно опремљеног часописа ,,Кутак”.